Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui - Circulația a fost îngreunată

Saturday, 25 July 2020, 08:07 Sursă: Realitatea.NET

Este vorba de una ccident usor in care au fost implicate 3 masini, la km 117, s-a facut o coada foarte mare in zona respectiva, au intervenit mai multe masini de politie si ambulante, insa nu sunt victime.

Se va deschide o ancheta pentru a vedea care este cauza exacta a accidentului. Autoritatile incearca acum sa redeschida traficul in cel mai scurt timp.

Val de accidente pe Autostrada Soarelui. În drum spre mare pare că șoferii uită de reguli. În urma ciocnirilor mai multe persoane au fost rănite. Traficul este îngreunat și s-au format cozi de câțiva kilometri. 

"La km 93 pe sensul catre litoral in apropierea lcoalitatii Valcele din judetul Calarasi dupa ce s-a produs un impact in care au fost implicate 4 autoturisme, din primele informatii o persoana ar fi suferit leziuni primind ingrijiri medicale la fata locului. In jurul orei 7 s-a produs un accident rutier in care au fost implicate 3 auttoturisme la km 117 in zona localitatii Perisoru din judetul Calarasi tot pe sensul catre mare, acolo din fericire nu s-a soldat cu pers ranite", a declarat purtatorul de cuvant al Infotrafic.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL