Şi-a pus două felii de cartofi pe tâmple şi a aşteptat 30 de minute. Efectul este uimitor

 
Şi-a pus două felii de cartofi pe tâmple şi a aşteptat 30 de minute. Efectul este uimitor
Şi-a pus două felii de cartofi pe tâmple şi a aşteptat 30 de minute. Efectul este uimitor

Durerile de cap sunt cele mai neplăcute dureri. Apar dintr-o dată și dispar destul de greu dacă nu sunt tratate. 

Dacă nu vrei să apelezi la medicamentele pentru dureri de cap, trebuie să știi că ai la îndemână câteva remedii naturiste. 

1. Așază-te în pat și aplică o batistă cu gheață timp de 15 minute pe zona dureroasă. 


2. Amestecă sucul de la un cățel de usturoi cu o linguriță de miere. Consumă și așteaptă să-și facă efectul. Această rețetă reactivează zona senzorială a creierului și face ca durerea să dispară. 

3. Pune două felii de cartofi pe tâmple și așteaptă timp de 30 de minute. 

4. Ceaiul de mentă este un relaxant puternic. În plus, ceaiul de muşețel te scapă de durere și discomfort. 

5. Încearcă să îți masezi capul cu mișcări circulare, folosind vârfurile degetelor.

Sursă: girly.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Camila Rodela
07 Jun 14:17
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?