Sfârșit tragic pentru băiatul de 13 ani care a căzut peste balustradă, la școală

 
Sfârșit tragic pentru băiatul de 13 ani care a căzut peste balustradă, la școală
Sfârșit tragic pentru băiatul de 13 ani care a căzut peste balustradă, la școală

Un copil de 13 ani, din județul Bistrița-Năsăud, care a căzut de la etajul II al unei unități de învățământ, într-una dintre pauze, a decedat după o săptămână de chin.

La data de 2 octombrie 2019, un incident îngrozitor s-a produs la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu", din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. Un copil de 13 ani a căzut peste balustrada de protecție de la cel de-al doilea etaj al unității de învățământ. În urma căzăturii, copilul a suferit multiple traumatisme, acesta fiind inițial transportat la Spitalul Orășenesc Dr. George Trifon din Năsăud, după care a fost preluat de un elicopter SMURD și transferat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Copilul avea antecedente medicale, suferind în trecut și o intervenție pe cord, din acest motiv solicitându-se și intervenția elicopterului SMURD.

La o săptămână de spitalizare în unitatea medicală din Cluj-Napoca, marți dimineața, copilul a pierdut lupta cu viața. Autoritățile din Bistrița-Năsăud au fost informate despre acest lucru și vor face demersurile necesare pentru ca băiatul să fie înmormântat.


”Am fost informați de șefa Centrului pentru Protecția Copilului din Năsăud că i s-a comunicat decesul copilului de către reprezentanții clinicii unde acesta a fost internat”, a declarat, pentru Realitatea de Bistrița, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița-Năsăud, Delia Rus.

De asemenea, despre decesul copilului a fost informată și mama acestuia, copilul neavând tată.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?