Românii, furați de firmele de gaze! Ai plătit 2.000 de lei în plus

 
Românii, furați la branșarea la gaze
Românii, furați la branșarea la gaze

Dezvăluire incredibilă făcută de Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței suspectează că românii care s-au branșat la rețeaua de gaze au plătit până la 2.000 de lei suplimentar, nejustificat. Dezvăluirea a fost făcută de Bogdan Chirițoiu la Realitatea TV.

Chirițoiu a anunțat că vor fi controlați furnizorii de gaze, care ar fi prejudiciat consumatorii în momentul branșării la rețea. Aceștia ar fi perceput taxe de mii de lei în plus față de prețul real.

"Suspiciunea noastra este ca majoritatea operatorilor din tara, în anumite perioade, au luat taxe prea mari pentru conectarea la retelele de gaz. Fie că au impus anumite firme sau au dirijat pe consumatori sa foloseasca anumite firme, fie că au perceput ei înșiși taxe prea mari, în orice caz cei care s-au conectat la rețele în ultimii ani au fost păgubiți. Avem un caz care e aproape de finalizare unde estimăm noi că oamenii au plătit cu două mii de lei în plus față de cât ar trebui să plătească. Investigăm dacă aceste suspiciuni se confirmă și dacă se confirmă vom da o amendă si va fi cateva procente din cifra de afaceri", a precizat șeful Concurenței.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cosac Florin
03 Nov 05:01
In Octombrie 2018 eu am platit 5 600 ron ,in conditiile in care prin vara 2018 era 2000 ron , racordarea la gaze. Sa returneze diferenta de bani,pentru ca nu ne încălzește cu nimic faptul ca cei de la gaze primesc amenzi.
Răspunde
0 0
Iulia mihai
02 Nov 17:24
Nu vă faceți că nu știți că suntem talhariti și calariti de toate firmele mari , de toate corporațiile, de naimiti sau de frații noștri. În România încă este de furat si exploatat . Hai, cine mai poftește? Pana vine scadență. Atunci toți tâlharii vor plăti.
Răspunde
0 0
Cornel
02 Nov 12:53
Se spune ca exista lege ca trebuie sa avem repartitoare de costuri montate pe calorifer . Presedinta de bloc refuza aceasta actiune . Va rog cum trebuie procedat ca sa fie obligata sa accepte montarea repartitoarelor .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?