Portalul 11.11: cum îți va fi afectată zodia

 
Portalul 11.11: cum îți va fi afectată zodia
Portalul 11.11: cum îți va fi afectată zodia

Data de 11.11 este cu totul specială în viața zodiilor, pentru că în această zi se deschide un portal celest prin care pătrund în lume energiile sferelor mai înalte. Este o zi propice pentru împlinirea unor aspirații înalte și pentru a trăi revelații de mult așteptate.

Această frecvență numerică activează anumite căi neuronale din ființa ta pentru a te ajuta să treci la un nivel superior de conștiință.

Berbecul are revelații financiare


Fie că este vorba de un nou proiect pe care îl inițiază, fie de o investiție într-o anumită afacere, Berbecul folosește din plin energiile Portalului 11.11. Mintea sa este clară, lucidă și cu o accelerare a intuițiilor, ceea ce îi permite să vadă imediat oportunitățile și să le dea curs. Potențialul său întreprinzător este la cote maxime, iar succesul financiar îi va fi garantat dacă pune bazele unor proiecte de anvergură pe data de 11 noiembrie. Energia magică a acestei zile îi va aprinde încrederea în sine și îl va ajuta să se implice și pe un tărâm mai spiritual, putând folosi forțele cosmice pentru a atrage abundența în carieră și finanțe.

Taurul se încarcă energetic

Pentru Taur, Portalul 11.11 este cel mai bun prilej de acces la energiile sale profunde, care îl transformă într-un adevărat creator, atât în relația de iubire, cât și în viața sa de familie și la serviciu. Ca un magician, Taurul folosi mici întâmplări și coincidențe ale zilei de 11 noiembrie pentru a crea planuri solide de viitor. O întâlnire cu o persoană pe care nu a văzut-o de mult îi va deschide noi oportunități financiare, iar faptul de a se afla la locul și momentul potrivite la serviciu, la o vizită a șefilor, îl va ajuta să evolueze în carieră. 11 noiembrie ar putea fi și ziua în care Taurul va întâlni o mare dragoste, dacă își concentrează energiile în această direcție.

Citește continuarea aici.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?