Performanţă remarcabilă! Germania, la a 10-a victorie în combinata nordică în acest sezon

 

Campionul olimpic la combinata nordică Eric Frenzel a câștigat vineri proba de la Val di Fiemme (Italia), contând pentru Cupa Mondială, aducând Germaniei a 10-a victorie din 10 probe disputate în acest sezon.

 Nicio altă națiune nu a mai exercitat până acum o asemenea dominație în Cupa Mondială de combinată nordică de la crearea sa în 1983/84, anunţă Agepres.

Frenzel, care a semnat a 5-a sa victorie din acest sezon (și a 36-a din carieră), și-a consolidat poziția de lider în Cupa Mondială.


Înregistrat pe cei 10 km ai cursei pe schiuri în 29min19sec4/10, Frenzel a devansat vineri un alt german, campionul mondial Johannes Rydzek, autorul unei reveniri fantastice. Plecat din poziția a 25-a după o săritură ratată (prima probă a fost de sărituri cu schiurile), Rydzek a depășit tot plutonul ajungând să încheie cursa al doilea, la 24sec2/10 de câștigător.

Locul 3 i-a revenit veteranului norvegian Magnus Hovdal Moan, sosit la 1min7sec.

Ziua de sâmbătă va fi consacrată unei probe de ștafetă, iar selecționerul german Hermann Weinbuch a anunțat că-și va lăsa la odihnă cei mai buni sportivi în vederea următoarei competiții individuale de duminicAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?