Paleologu:"Dacă aș fi fost satisfăcut de Iohannis sau Barna, nu aș fi candidat!"

 

Candidatul PMP la prezidențiale a declarat că mesajul său se adresează unui spectru larg de votanți. De la PMP, la USR, PML ba chiar și simpatizanți PSD care simt că Dăncilă nu îi reprezintă. El declară caă dacă ar fi fost mulțumit de prestațiile lui Barna sau Iohannis nu ar mai fi candidat.

"România are nevoie de un tânăr care a participat la Revoluție, care s-a format în libertate. Este o candidatură-mărturie, având în minte pe colegii mei de generație din 1989 și pe acei bătrâni la umbra cărora m-am format. După 1989, mișcarea noastră, a tinerilor, a fost deturnată de comuniști, securiști. Și asta e originea discordiei din această țară", spune Paleologu.

Nu voi fi un șef de partid

Theodor Paleologu spune că el nu vine cu un partid care să acapareze toată puterea din stat și consideră că un președinte de țară trebuie să fie diplomat și în afară și în interior.

“Nu voi fi un șef de partid! Eu nu vin cu un partid care să acapareze toată puterea în stat. Sunt un diplomat și cred că președintele e un diplomat și în afară și în interior”, a declarat candidatul PMP.

Dezbaterea e cheia democrației

Alți candidați se consideră superiori, consideră că jocurile sunt făcute. Sunt oameni care nu vorbesc niciodată liberi, nu spun nimic din cpaul lor, ci doar ce le scriu alțiii pe fițuici. În cele 360.000 de semnături nu se regăsește semnătura lui Barna, dar se regăsesc cele ale multor simpatizanți USR.

Presa trebuie să ceară dezbatere, pentru că refuzul dezbaterii este dispreț pentru democrație, este un refuz al respectului față de cetățeni. Dacă aș fi fost satisfăcut de Iohannis sau Barna, nu aș fi candidat. Este firesc să critic! În ultimele zile am fost ținta unor atacuri. Asta înseamnă că deranjez!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?