O lecție de viață! Un polițist a prins un hoț în timp ce fura. Omul legii i-a cumpărat haine

Un poliţist din Toronto, Canada, este lăudat de presă după ce i-a acordat o a doua şansă unui tânăr de 18 ani. Ofiţerul a fost chemat de proprietarii unui magazin care au prins un hoţ în acţiune. În loc să îl aresteze pe băiat, poliţistul l-a eliberat şi i-a cumpărat hainele pe care adolescentul încercase să le fure pentru a putea merge prezentabil la un interviu de angajare. 

Tânărul a fost prins în magazin după ce a încercat să fure o cămaşă şi o cravată. Povestea sa de viaţă l-a împresionat însă pe ofiţerul de poliţie care a fost chemat la faţa locului. 

Tânărul s-a confruntat cu multe dificultăţi în viaţă şi încerca să îşi revină. Voia să câştige bani pentru familia sa. 

Tânărul nu voia să vândă hainele ulterior. El avea nevoie de ele pentru a fi prezentabil la un interviu la un restaurant. În loc să îl aresteze, poliţiştul i-a cumpărat cămaşa şi cravata şi i-a urat succes. 

"Nu ştia cum să facă rost de o cămaşă şi de o cravată pentru un interviu, lucruri pe care nu le avea. Voia să obţină acel loc de muncă, la asta se gândea. Cred sincer că a făcut o greşeală şi cu toţii primim o a doua şansă.", spune poliţistul din Toronto.

La câteva zile după incident, adolescentul l-a sunat pe ofiţer să îi mulţumească şi să îi spună că a obţinut slujba visată. 

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?