O femeie sare gardul la Zoo direct în curtea leilor. Ce urmează e incredibil

 
O femeie a pătruns în curtea leilor
O femeie a pătruns în curtea leilor

Momente șocante la Grădina Zoologică din Bronx: o femeie intră fără permisiune în curtea leilor și îi spune felinei "Te iubesc". Leul se uită mirat și ezită să o atace pe femeie.

În imaginile publicate pe o rețea de socializare, femeia trece de gardul protector în perimetrul leilor, în timp ce alte persoane din grădina zoologică încearcă să o oprească.

„Nu trebuie să faci asta", spune un bărbat de trei ori, într-un videoclip încărcat sâmbătă pe Instagram.

Dar femeia își continuă mersul, trece prin frunziș pentru a înfrunta leul, care o privește nedumerit. Femeia îș ține brațele întinse spre animal și își scutură corpul. Mai multe clipuri publicate pe același cont de Instagram o arată dansând și, la un moment dat, spunându-i animalului: "Copilule! Te iubesc!"

Oficialii de la Zoo Bronx au reacționat după incident. Aceștia spun că au fost informați sâmbătă că cineva a urcat peste o "barieră pentru siguranța vizitatorilor" la expoziția de lei africană.

"Această acțiune a fost o încălcare gravă și ilegală care ar fi putut duce la vătămări grave sau chiar la moartea cuiva", a spus grădina zoologică într-o declarație, adăugând că are o "politică de toleranță zero" pentru un astfel de comportament.

Poliția din New York investighează și ea cazul. Modul în care femeia a reușit să iasă din perimetrul leilor nu este clar.

 
 
 
View this post on Instagram

Mira el video hasta el final parte 2Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?