Moise Guran: Ne pândește un deficit monstru care va exploda în următoarele luni

 
Moise Guran
Moise Guran

Jurnalistul financiar Moise Guran are previziuni sumbre în legătură cu deficitul bugetar, la sfârșitul acestui an.

Jurnalistul Moise Guran a explicat în emisiunea Legile Puterii că, în cel mult patru luni, deficitul va exploda, pentru că lipsesc miliarde de lei din bugetul statului.

Guran susţine că ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, citez, "bate câmpii la televizor" atunci când spune că mai sunt bani la buget.

”Ne pandeste un deficit monstru care va exploda in urmatoarele luni deci undeva pe finalul de an o sa avem niste dezbateri cumplite despre cursul de schimb, despre dobanzi. Nu zic eu, zice consiliul fiscal, zice FMI, zice toata lumea, niciodata nu au lipsit 9 miliarde de lei din bugetul, in 4 luni de zile va fi crunt, ca va fi 4 sau 4,5 % deficit, spre 5% nu o mai spun doar eu asa de unul singur de nebun, acum o spune toata lumea”, a spus Guran.

Jurnalistul îl critică dur pe ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici despre care spune că are un tupeu de jucător de poker. 

”Ia sa vedem ce mai e prin trezorerie, se mai platesc altceva decat salarii? Dar salariile alea cat se mai platesc, cand lipsesc 9 miliarde de lei in 4 luni, stii ca e usor sa bati campii la televizor, ca ma uit la ministru de Finante, domne, are un tupeu de pokerist care joaca un bluf, o cacealma, stii ca nu ai acolo bani si tu arunci in toate partile cu vorbe, despre asta e vorba”, a mai spus Moise Guran la Realitatea TV.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gigi Stan
05 Sep 17:08
Moise, eu nu mai pot sa te suport de când ai afirmat la emisiunea ta, de mult, ca: "munca te face liber". Asta scria pe poarta lagarului Auschwitz. Din acel moment, orice ai spune nu mai are nicio valoare.
Răspunde
0 0
amar
05 Sep 12:16
Băi Moise dute veziţi de treabă în altă parte că tu şi ceilalţi ca tine ai înrăit lumea care se bat între ei . Rău om eşti . Dute şi bagăţi capul întrun veceu că poate-ţi va veni mintea la cap . Cum poţi să te afirmi în halul ăsta să arăţi că eşti slab şi nima cultură . Vorbeşti dea droanga , nici tu nu ştii ce spui .
Răspunde
0 0
Diaspora
05 Sep 08:53
Toti cei care au actiuni la diverse societati de stat cumparate prin bursa, ar trebui sa se constituie intr-un grup si sa actioneze in judecata in civil cu daune materiale astfel de manipulatori bursieri gen pampalaul asta, Citu cu furtul a 10%din pib , Diaconu fost Anaf, si toti oamenii publici care se trezesc vorbind asa ca in online nu se pedepseste nimic. Romania trebuie prin guvern sa actioneze in judecata astfel de manipulatori.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?