Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând

 
Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând
Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând
Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând Mesajul terifiant scris de o copilă cu cuţitul între picioare, după ce a fost violată ani la rând

Ani la rând, o adolescentă de doar 15 ani fusese abuzată în moduri de neimaginat. Într-o zi, a pus pur şi simplu mâna pe un cuţit şi a început să-şi "cresteze" pe propria piele un mesaj înfiorător! Atenţie, detaliile sunt şocante şi vă pot afecta emoţional!A fost smulsă din sânul familiei biologice pe când nu împlinise nici măcar un an. La acea vreme, autorităţile au decis că era cel mai bun lucru pe care-l puteau face pentru ea, din motive rămase, până la această oră, necunoscute. A ajuns în casa unei familii adoptive care, în câţiva ani, a târât-o într-o lume neagră, necunoscută copilei până atunci. În scurt timp, abuzurile sexuale au devenit o obişnuinţă pentru fată, dovezile strânse de autorităţi indicând şi faptul fusese obligată să se prostitueze. Drogurile şi bătăile, la fel.

"Tânăra a fost folosită şi abuzată în fel şi chip, a fost supusă la atrocităţi de neimaginat. Şi culmea, au abuzat-o chiar cei care aveau datoria morală, luată sub jurământ scris, să o îngrijească şi să o apere de astfel de abuzuri", a spus Donna Ward, asistent social.

Ororile pe care le-a avut de înfruntat în fiecare secundă a vieţii au făcut-o pe tânără, într-un moment de furie, să-şi scrie, între picioare, un mesaj înfiorător: "Urăsc sentimentele".

În 2014, fata a murit, după ce a luat o supradoză de droguri, combinată cu alcool. Potrivit medicilor care au efectuat autopsia, fata şi-a "crestat" pur şi simplu cuvintele pe piele, cu un cuţit.

Un alt caz șocant, în care victimă a fost tot o biată copilă de 15 ani, a făcut înconjurul lumii. Fetița a trecut prin chinuri de neimaginat! În timp ce se afla la o petrecere aniversară, a fost abuzată sexual de 4 dintre colegii săi! Şi asta nu a fost totul! Ce a urmat depăşeşte orice imaginaţie! Află-i povestea AICI.

A fost abuzată de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva înfiorător în baie!

A fost abuzată de 4 colegi de clasă. După 2 ani, mama ei descoperă ceva înfiorător în baie!

Speriată şi şocată peste măsură, fata nu i-a spus mamei sale nimic. A ales să sufere în tăcere... Într-o zi, lucrurile au luat o turnură halucinantă! Citește continuarea AICI.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?