Horoscop 21 septembrie 2019. Schimbări majore pentru aceste zodii

 
Protejaţii lui Dumnezeu. Zodiile cărora Divinitatea le dă putere
Protejaţii lui Dumnezeu. Zodiile cărora Divinitatea le dă putere

Horoscop zilnic. Iată horoscopul zilei de azi SÂMBĂTĂ 21 SEPTEMBRIE 2019; astăzi are loc a treia și ultima oară pe acest an 2019 cuadratura dintre optimistul Jupiter și Neptun și este pentru ultima data.

Folosește ziua de azi și tot weekendul că să îți clarifici viziunea pentru viitor și să îți hrănești spiritul. Te va ajuta și susține în față schimbărilor majore structurale din următorii ani.

După această zi, acest aspect începe să pălească și la fel și abilitatea noastră de a visa și a ne dezvolta imaginația. Din fericire, Luna este în Gemeni deci sunt multe opțiuni și posibilități disponibile care să ne inspire, dar și discuții cu oameni care vin cu viziunile lor pline de altă inspirație.

Știm că Jupiter ne conduce viziunea și Neptun imaginația și compasiunea. Cele două la un loc duc la o șansa reală de a crea o viziune mult mai mare și în acord cu spiritul.

Totul pare posibil, deci nu te lăsa rătăcit în alte detalii azi și visează la nivel mare! Avem de profitat de
această energie super romantică și plină de vise mari pentru că ea e specifică anului 2019 ; în
2020 abordarea este mai cu picioarele pe pământ, mai realistă și mai materialistă.

Neptun va continuă să ne inspire, dar unele realități vor fi dificil de ignorat.

Deci folosește ziua de azi și tot weekendul că să îți clarifici viziunea pentru viitor și să îți hrănești spiritul. Te va ajuta și susține în față schimbărilor majore structurale din următorii ani. 

Horoscopul zilnic

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Conectează-te azi cu cei care te susțin în urcușurile tale și îți încurajează fanteziile, în loc să o faci cu cei ce te coboară cu picioarele pe pământ. Există o nevoie că tu să strălucești mai puternic decât de obicei și nu e niciun motiv să nu fie așa. Cât timp te aliniezi cu oamen admirabili și cu cauze nobile, totul va funcționa splendid pentru ține, vei vedea.

Horoscop azi TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Dacă ai copii, poți avea unele provocări cu aceștia ce pot fi melodramatici sau pot fi preocupați de o relație de prietenie sau de imaginea proprie. Dramele lor pot părea nesemnificative însă ele sunt uriașe în viață copilului tău. Încearcă să fii empatic și înțelegător azi. Dacă nu ești părinte, aceeași recomandare îți este valabilă în cazul în care cineva din anturajul tău se confruntă cu un conflict sufletesc ce îi pare de nesurmontat. O vorba de încurajare și o îmbrățișare fac minuni.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)


Deschide gura și spune ceva astăzi. Poate că coci ceva în interiorul tău pe un subiect care s-ar rezolva mult mai ușor dacă, pur și simplu, ți-ai verbaliza preocupările cu cei din jurul tău. Cheia pentru ține acum este să nu ai un cui și un gând negativ pe tot ce apare în calea ta. Dacă vrei să iasă favorabil multe situații, trebuie să îți menții o atitudine de încredere și speranța. 

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
21 Sep 01:57
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?