Fifor dă vina pe Iohannis în cazul fetiței ucise la Dâmbovița

 

Mihai Fifor, secretar general al PSD, lansează un atac dur la adresa preşedintelui Iohannis după ce o fetiţă de 11 ani din Dâmboviţa a fost ucisă în timp ce se întorcea de la şcoală.

Fifor spune că Guvernul nu poate lua măsuri pentru a preveni astfel de tragedii pentru că Iohannis a blocat activitatea prin refuzul de a numi miniştri.

”Domnule președinte Iohannis, v-am întrebat, cu ceva timp în urmă, dacă mai este nevoie să moară oameni ca să deblocați activitatea Guvernului.

La sfârșitul săptămânii trecute s-a produs o nouă tragedie – o altă fetita, de această dată din Dâmbovița, a fost victima unei crime oribile. Iar asta în timp ce Ministerul Afacerilor Interne rămâne blocat la vârf, neexistând nici măcar un ministru interimar care să conducă sistemul și să coordoneze lupta zilnică a polițiștilor cu criminalii și infractorii.

Acum când, din nefericire, încă o tragedie s-a produs, vă puneți în mod laș un parlamentar cel putin exotic de la PNL să atace premierul și Guvernul pentru că nu ar lua măsuri în domeniul ordinii și siguranței publice.

În mod cinic, și parlamentarul și dumneavoastră știți foarte bine că nu se pot lua aceste măsuri pentru că ați blocat Executivul.

Da, din cauza dumneavoastră, prin blocarea interimatelor, în disprețul Constituției, nu se pot reforma sisteme vechi și cu probleme de zeci de ani. În acest timp mor oameni, iar PNL la comanda dumneavoastră politizează astfel de situații pentru că așa v-ați obișuit să faceți audiență - pe suferința oamenilor.

Știți bine că în urma tragediei de la Caracal s-au luat măsuri concrete la nivelul Guvernului – din punct de vedere legislativ și instituțional – pentru a se îmbunătăți reacțiile statului în situații de urgență și pentru a fi alocate resurse suplimentare în asemenea situații.

După care ne-ați blocat și mai tare. Domnule candidat Iohannis și domnilor de la PNL, în loc să discutăm despre cum blocați instituții și nu le lăsați să se modernizeze, poate ar trebui să discutăm cu responsabilitate și lipsă de orgolii cum putem sprijini toți instituțiile să se reformeze și să nu mai permită greșeli cauzatoare de moarte.

Poate ar trebuie să vedem cum putem apăra România de acești monștri care iată, unii trăiesc la noi în țară, dar alții vin chiar din afară, din țări cu pretenții față de securitatea cetățenilor în spațiul european.

Cer încă o dată tuturor politicenilor să nu mai facă rating pe astfel de subiecte și să se aplece serios asupra măsurilor care pot schimba cu adevărat ordinea și siguranța.

Condoleanțe familiei indurerate! Sunt cu sufletul alături de durerea acestora și sper din toată inima că vinovatul își va găsi pedeapsa pe care o merită”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Maria Ciobanu
24 Sep 03:40
Să înțeleg că acel copil a fost ucis la comanda mafiei pesedist, ptr ai face contrapubicitate lui Iohannis?! Înseamnă că mafia siciliana era cu mult mai puțin periculoasă decât mafia ciumei roșii!
Răspunde
0 0
valentina strauss
23 Sep 19:09
Stimate domnule Fifor, dv sunteti persoana care arunca cu noroi in altii, si spune ca ei sunt de vina ca sunt murdari! Sa va fie rusine! Sunt convinsa ca nici in fund nu va doare de durerea familiei care si-a pierdut fetita din cauza incompetentei politistilor din Ministerul de INterne. NU Iohannis este de vina ca MAI are cadre incompetente care u stiu sa se organizeze in vremuri de restriste! RUSINEEE! Incompetentule si incapabilule! Daca Iohannis are vreo vina in moartea fetitei, este aceea, ca nu a reusit sa va desfiinteze pe voi toti pesedistii spurcati !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?