Cât de des ar trebui să spălăm hainele albe ca să nu devină gălbui sau gri

 

Nu e întotdeauna ușor să păstrăm nuanța de alb imaculat a hainelor după mai multe purtări. Totuși, există câteva trucuri simple care ne pot ajuta să amămân momentul în care acestea își schimbă neplăcut culoarea.De cele mai multe ori, nuanța gălbuie sau gri apare când hainele albe sunt spălate incorect sau când se pătează de transpirație, creme, ori alte produse de îngrijire pe care le aplicăm pe piele.

Problema este că de obicei nu observăm că o cantitate mică din aceste produse de îngrijire ajunge pe haine. Prin urmare, ar trebui să le spălăm după una sau cel mult două purtări. 

Spălarea ar trebui să respecte întocmai instrucțiunile de pe etichetă. Temperatura apei trebuie să nu depășească limita maximă recomandată. De asemenea, n-ar trebui umplută cuva mașinii de spălat - pentru o curățare profundă, hainele trebuie să aibă mult loc în interior.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?