Bărbaţii cei mai de casă ai zodiacului

 

Există trei bărbaţi în zodiac care sunt capabili să acopere fără probleme sarcinile casnice.

Iată care sunt cei mai de casă bărbaţi din zodiac

Bărbatul-Berbec, bărbatul-Balanţă şi bărbatul-Peşti sunt cele trei tipologii masculine ale horoscopului care nu doar că ajută consoartele la treabă, dar, de cele mai multe ori, chiar preiau controlul în gospodărie.

Berbec

Cu o energie inepuizabilă, bărbatul Berbec  se remarcă a fi printre cei mai implicaţi şi familişti masculi din zodiac. Nu se dă deoparte când trebuie să pună mâna pe mătură şi pe făraş. Ştie să dea cu mopul, spală vasele, este foarte grijuliu şi ştie cum trebuie să arate o casă curată. Ştie să o protejeze şi să îi arate că o iubeşte pe femeia de lângă el, care se poate baza pe el când vine vorba de treburile gospodăreşti. Responsabilităţile casnice nu-i sunt deloc străine, pentru că Berbecul are un ataşament crescut faţă de figura maternă. Cei mai mulţi Berbeci stau în preajma mamelor când sunt mici, le învaţă micile trucuri casnice, ştiu să facă diverse cumpărături şi îşi asumă responsabilităţi încă de la vârste fragede. Domeniul preferat de activitate este bucătăria. Berbecul nu se dă înapoi de la nimic din ceea ce implică activităţile în micul univers al gospodinei sale.

 

Creativitatea care-l caracterizează pe Berbec îi permite să inventeze tot felul de preparate care să-ţi surprindă simţurile.

 

Balanţă

Echilibrul, armonia, perfecţiunea - acestea sunt cuvintele care îl caracterizează pe reprezentantul acestei zodii. Tocmai de aceea, este foarte important pentru bărbatul Balanţă ca femeia de lângă el să fie mulţumită. Trăieşte după deviza „Soţia fericită, viaţa fericită”, însă fără să resimtă acest lucru ca pe o corvoadă.

Mai multe pe divahair.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?