Avarie RADET. Peste 200 de blocuri din sectoarele 5 și 6, fără apă caldă și căldură

 
Avarie RADET
Avarie RADET

Avarie RADET. Sute de blocuri din București nu au apă caldă și căldură! Motivul: o avarie majoră la RADET!

Avarie RADET. Este avarie de proporții în București. Peste 200 de blocuri din sectoarele 5 și 6 au rămas încă de aseară fără apă caldă şi căldură. Printre imobilele afectate se află şi clădirea în care funcţionează Parchetul General.

”Este o avarie care a survenit aseată pe raza sectorului 6 și a afectat 8 puncte. Lucrarea este spre finalizare, iar ora estimată a revenirii apei calde și călduroo este 16:00”, a afirmat Alexandru Burghiu, administrator special RADET.

Avarie RADET. Lucrări de înlocuire a rețelei

Avarie RADET. Conform acestuia, s-au început și lucrările de înlocuirea a rețelei. ”Fiind final de sezon am început lucrurările de înlocuire pe raza sectorului 6, în zona Păcii. Astfel de lucrări tot avea, este perioada în care putem înlocui pentru ca iarna viitoare să avem un număr mic de avarii. O să încercăm pe cât posibil ca aceste lucrări ale noastre să afecteze locuitorii municipiului București pe un termen cât mai scurt, însă sunt lucrări vitate”, a complatat Alexandru Burghiu.

Lista completă a blocurilor care nu au apă caldă și căldură se regăsește AICI

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?