3 zodii care vor suferi din dragoste la începutul toamnei 2019

 

Toamna aduce cu ea zile ploioase, cer trist și temperaturi nesuferite, dar și amărăciune pentru trei zodii. Chiar dacă încheie vara în culmea fericirii, răsfățate de povești de dragoste pline de lumină, lucrurile vor sta cu totul altfel atunci când începe toamna.

Din păcate, semnele de mai jos vor ajunge în situația de a suferi de inimă frântă la începutul toamnei 2019. Oricât de mult ar încerca să își salveze poveștile de dragoste, contextul astrologic face ca această misiune să fie imposibilă. Vezi care sunt semnele ce plâng și suspină din dragoste la începutul de sezon nou!

3 zodii încep toamna cu inima frântă

Suferință, lacrimi și durere: toamna se dovedește nemiloasă cu cele trei biete semne de mai jos! Dacă faci parte dintre ele, îți ținem pumnii și sperăm să îți revii cât mai repede.

Taur

Marte continuă să își facă de cap cu semnul tău și de aici vor deriva din păcate toate problemele tale în dragoste. Principala dificultate este că agresivitatea caracteristică acestei planete se împletește cu încăpățânarea ta proprie și această combinație nu va da naștere la nimic bun. Dintr-odată, nu îți mai pasă de nimeni decât de tine, ești egoistă și egocetristă și aproape că nu te deranjează nici dacă vei călca pe cadavre pentru a obține ce vrei.

Circumstanțele devin și mai grave din cauza unei alinieri dintre Saturn și Pluto, care va provoca tensiune și dificultăți în parteneriatul tău. Iubitului tău nu îi vine să creadă cât de tare te-ai schimbat și numai dacă e astrolog va înțelege că nu e vina ta. Vă certați și vă împungeți continuu, iar suferința din dragoste ajunge la paroxism pentru amândoi: o despărțire e aproape sigură în aceste condiții.

Fecioară

Tot Saturn și Pluto își bagă coada și în viața ta de familie, procovând la fel de multă suferință ca pentru Taur. Schimbările vor fi constanta acestei perioade: vrei altceva decât ceea ce ai, stabilitate în relație dacă sunteți amândoi agitați sau libertate dacă trăiești de ceva vreme o poveste de dragoste. Nimic nu te mulțumește și totul te provoacă să te gândești la scăpare, la eliberare.

Legătura dintre Saturn și Uranus provoacă și mai multe tensiuni pe plan amoros. O ții numai într-o ceartă cu el și se pare că nu vă mai regăsiți deloc pe acceași lungime de undă. Tensiunile cresc și din cauza faptului că nu mai stai bine cu banii: v-ați distrat atât de tare în vacanță, ați fost atât de apropiați, și acum pare că nu mai aveți absolut nimic pentru voi.

Atunci când apare și o a treia persoană în relație, cel mai probabil o admiratoare a lui, toamna se transformă într-un coșmar. Ești prinsă între dorințe contradictorii, și abia după 18 septembrie, când e Lună Plină, te vei mai liniști.

Citește continuarea pe divahair.roAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Allison Howarts
04 Aug 15:16
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?