Zodii greu încercate în luna mai. Le aşteaptă un lung şir de zile negre

 
Horoscop 11 mai 2018
Horoscop 11 mai 2018
FOTO: Horoscop 11 mai 2018

Dacă până acum s-au bucurat de noroc din plin şi fericire la cote maxime, în luna mai, câteva semne zodiacale vor fi puse la încercare de către Univers. Ele nu vor mai beneficia de energia planetelor şi vor fi nevoite să facă faţă unor provocări de durată, în special din a doua jumătate a lunii. Află dacă te numeri printre acestea!

Taur

Karma îţi va da o lecţie după data de 15 mai. E posibil să fi făcut unele greşeli pe care acum trebuie să le plăteşti înzecit. Poate te-ai certat cu cineva, ai minţit sau ai făcut rău intenţionat. Vor apărea unele probleme în comunicarea ta cu celelalte persoane, de aceea e bine să fii diplomată şi să îţi păstrezi calmul. Încearcă, pe cât posibil, să îţi stăpâneşti agresivitatea.


Leu

Nu te numeri printre cele mai norocoase zodii, întrucât vei avea o serie de probleme de sănătate care te vor obosi psihic în luna mai. Pur şi simplu, vei fi nevoită să faci o mulţime de drumuri la clinici de profil, iar demersurile tale vor fi îngreunate de anumite piedici din sistem. Vei lupta să obţii o mulţime de hârtii care să te lămurească cu privire la starea ta de sănătate. Învaţă să îţi stăpâneşti emoţiile, altfel vei ceda psihic.

Află ce alte zodii trec printr-o perioadă dificilă în luna mai pe clickpentrufemei.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?