Un alt pedofil în Poliție. Acuzațiile sunt extrem de grave

Eugen Stan nu este singurul polițist aflat în centrul unor acuzații de pedofilie. O femeie își acuză soțul, polițist într-o comună bihoreană, de faptul că și-ar fi abuzat sexual propria fiică de doar patru ani. Bărbatul neagă acuzațiile, iar dosarul a fost clasat după ce instanța a decis, în urma unei expertize psihologce, că faptele nu se confirmă. Asta chiar dacă Direcția Pentru Protecția copilului a făcut propria evaluare psihologică, din care reiese ca fata ar fi fost abuzată sexual de tată. Contactat de jurnaliștii Realitatea TV, polițistul nu a raspuns la telefon până la această oră pentru a oferi un punct de vedere. Tânăra mamă și-ar fi dat seama că e ceva în neregulă în comportamentul fiicei ei în luna octombrie a anului 2016. Așa că și-a dus fiica la un psiholog, care i-ar fi confirmat verbal că fetița, atunci în vârstă de patru ani, ar fi fost abuzată sexual.

Speriată, mama a depus plângere la Direcția de Protecție a Copilului. Aici, copila a fost supusă unei evaluări psihologice din care a reieșit ca ar fi fost abuzată de către tată.

Cazul a fost cercetat de către Parchet, iar în urmei unei expertize făcute de un alt psiholog a reieșit că cele sesizate de mamă nu se confirmă. Astfel, dosarul a fost clasat, deși în raportul făcut de Direcția Pentru Protecția Copilului reiese clar că fetița a fost abuzată sexual. Avocatul a cerut o a treia expertiză în cadrul dosarului civil de divorț.

În acest moment, fetița se află în grija mamei. Suspectul își desfășoră activitatea în cadrul unui post de Poliție dintr-o comună bihoreană. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?