Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile unui tobogan, la un loc de joacă din Constanţa

Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan, la un loc de joacă amenajat de Primăria Constanța în Portul Tomis, dar care a fost lăsat în paragină, a anunțat, marți seară, directorul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel.Potrivit acestuia, minorul, a cărui stare de sănătate este bună, a căzut printr-un spațiu creat din cauza lipsei uneia dintre scânduri.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, părinții copilului reclamând luni la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Constanța situația degradată în care se află respectivul loc de joacă.

''O echipă s-a deplasat la fața locului. (...) O invitație a fost predată la Primăria Constanța conform procedurii. S-a dispus oprirea temporară la locul de joacă, prin lipirea de afișe cu avertizări la fața locului'', a spus Anghel.

Pe afișele lipite de comisarii CJPC pe toboganul unde s-a petrecut incidentul scrie: ''Spațiul de joacă reprezintă abateri și riscuri de execuție. Folosirea lui se face pe proprie răspundere''.

Paul Anghel a afirmat că municipalitatea riscă, pentru abaterile constatate de comisarii CJPC, avertisment sau o sancțiune contravențională cuprinsă între 2.000 și 20.000 de lei.

Zilele trecute, CJPC Constanța a sesizat administrația locală cu privire la starea necorespunzătoare a locurilor de joacă pe care le administrează.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?