NewsIn: Univ. Craiova - Conducerea s-a înţeles cu Ionuţ Badea, iar acesta ar putea deveni noul antrenor

Monday, 22 June 2009, 10:15 Sursă: NewsIn

Autor: Realitatea.NET
"Tot ce depinde de noi şi de domnul Badea este finalizat. Acum rămâne ca acesta să-şi rezolve situaţia cu FC Argeş. Sper ca până diseară să rezolvăm şi problema numirii noului antrenor. În acest moment se poartă negocieri în trei: Universitatea Craiova - Ionuţ Badea - FC Argeş", a spus Dan Stălinescu.

Directorul executiv al grupării din Bănie a luat în calcul şi varianta în care negocierile cu Ionuţ Badea vor eşua dintr-un motiv sau altul: "Mai suntem în discuţii cu încă doi antrenori, ambii cu licenţă Pro".

În încheiere, oficialul alb-albaştrilor a comentat şi eventualitatea venirii unor jucători de la FC Argeş la Universitatea Craiova, în acelaşi timp cu Ionuţ Badea: "Acest aspect va fi discutat după ce Ionuţ Badea va fi antrenorul nostru, dar noi avem o echipă foarte bună, bine acoperită pe posturi".

Postul de antrenor principal a rămas liber la Universitatea Craiova după ce fostul tehnician, italianul Nicolo Napoli, a fost demis după remiza de pe teren propriu, scor 1-1, cu Gloria Buzău, din etapa a 31-a.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri