Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NewsIn - Boloni: Nu doresc înlăturarea lui Piţurcă, nu vreau locul lui

Friday, 27 March 2009, 19:40 Sursă: NewsIn

"Toată presa din România m-a întrebat în ultimul timp de acelaşi subiect. Consider că acest comportament este indecent şi incorect faţă de selecţionerul Victor Piţurcă. El, dar şi orice alt antrenor, poate să se simtă jignit de atâta lipsă de respect. Să fiu selecţioner este respectabil, dar nu doresc înlăturarea lui Piţurcă, nu vreau locul lui", a spus Boloni.

Tehnicianul român a lăudat performanţele obţinute de Victor Piţurcă la echipa naţională a României. "Sper ca Piţurcă şi echipa naţională să aibă suficientă forţă şi inspiraţie pentru a se califica la Campionatul Mondial. Piţurcă a calificat echipa naţională de două ori la marile competiţii. L-am considerat un jucător important, aşa cum îl consider şi un bun antrenor", a declarat Boloni, care s-a rezumat a spune despre meciul cu Serbia de la Constanţa: "La valori egale sau aproape egale detaliile fac diferenţa".

Ladisau Boloni a explicat în încheiere şi motivul prezenţei sale la meciul de la Constanţa: "Nu am nicio intenţie să deranjez pe nimeni şi nici nu o voi face. De zece ani nu am mai fost la Constanţa. rar am posibilitatea să vad pe viu echipa naţională, dar prea multă isterie şi interpretare bolnavă s-a iscat în jurul eventualei prezenţe a lui Boloni la Constanţa. Ocazie rară, dar nu ştiu ce să fac. Am o invitaţie şi la un alt eveniment, aşa că, în ultimul moment pot schimba programul de sfârşit de săptămână".

România va întâlni, astăzi, la Constanţa, reprezentativa Serbiei, pentru ca patru zile mai târziu să joace în deplasare cu Austria. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri