Monica Iacob Ridzi se apără cu avocatul lui Traian Băsescu în scandalul "2 Mai"

Monday, 20 July 2009, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Monica Iacob Ridzi a demisionat de la conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului, dar problemele sale legate de modul cum s-au cheltuit cei 730.000 de euro pentru Ziua Tineretului continuă. Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, fostul ministru se teme de repercusiuni şi a apelat la avocaţi de renume pentru a fi apărată în viitorul proces.

Unul dintre cei doi jurişti angajaţi de Monica Iacob Ridzi este Cristian Ene, avocatul care l-a reprezentat pe Traian Băsescu în dosarele "Flota" şi "Ţigancă împuţită" şi a fost reprezentantul PD-L în Biroul Electoral Central la mai multe alegeri, inclusiv la europarlamentarele de acum două luni.

Aceeaşi sursă susţine că Monica Iacob Ridzi ar fi refuzat să semneze rezultatele auditului intern, care a scos la iveală mai multe nereguli în ceea ce priveşte sumele atribuite celor două firme, Artisan şi Mark, pentru festivităţile de "2 Mai". Cea mai gravă dintre acestea se referă la absenţa unor documente importante legate de atribuirea contractelor, existând suspiciuni că anumite acte au fost contrafăcute ulterior.

Reamintim că 20 de persoane din Ministerul Tineretului şi Sportului se află în vizorul DNA, care a declanşat o anchetă în urma celor semnalate d epresă cu privire la sumele cheltuite de MTS, din fonduri publice, pentru organizarea Zilei Tineretului.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri