Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Dinamo: Niculescu va lipsi 3 săptâmâni, iar Diabate va rata tot returul din cauza unor accidentări

Monday, 23 March 2009, 14:41 Sursă: NewsIn

"Claudiu a efectuat azi o ecografie şi a reieşit că are o microleziune fibrilară la aductori. În mod normal, se va reface în 3 săptămâni, dar se poate să-şi revină mai repede. Din păcate are mari şanse să rateze meciul cu Rapid", a spus Bătineanu.

"Cinci, şase zile o să fac repaus total, nu am voie să fac nicio mişcare. După aceea o să urmez un program de fizioterapie, apoi voi începe alergările uşoare. Sper să revin cât mai repede, poate chiar la meciurile cu Rapid, dar şansele sunt foarte mici", a spus Niculescu.

Medicul dinamovist a mai afirmat că accidentarea la umăr a lui Zie Diabate este mult mai gravă, iar fundaşul va rata tot returul de campionat: "La Diabate lucrurile sunt mai complicate. El are o instabilitate a umărului şi trebuie cât mai mai repede operat. După aceea va dura cam două luni până se va reface, astfel că va pierde acest retur de campionat. Are aceeaşi afecţine de care a suferit şi Cristi Chivu".

Atacantul Claudiu Niculescu a fost titular duminică şi a înscris din penalty în partida de la Buzău, însă a ieşit accidentat în minutul 35, fiind înlocuit de Papa Malick.

Internaţionalul de tineret al Coastei de Fildeş, Zie Diabate, s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei înainte de plecarea la Buzău.

Partida Dinamo-Rapid este programată pe 3 aprilie, în etapa a 22-a a Ligii I.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri