Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ceartă ca la uşa cortului în Parlament, pentru zidul ca înconjoară Parlamentul

Sunday, 05 July 2009, 07:34 Sursă: Realitatea TV

Adrian Năstase:
"Trebuie să facem o discuţie în legătură cu ce este în subteranele de acolo, dacă acest lucru se poate face, lansăm public o anumită chestiune. Este doamna Anca Petrescu. Vă daţi seama, biroul dânsei va fi neprotejat de acum înainte. Se va putea ajunge direct acolo''.

Roberta Alma Anastase:
"Ştiu că iubiţi acest zid, pentru că este făcut de dumneavoastră. Ştiu că-l iubiţi. Nici Ceauşescu nu are mândria asta, numai dumneavoastră o aveţi, că aţi ridicat un zid''.

Aurelia Vasile:
"Cred că o chestie mai populistă şi o chestie care teoretic nu are nicio finalitate, cel puţin în acest moment, n-am văzut de mult în Biroul Permanent. Domnule secretar general, ne-aţi făcut o scrisoare care s-o susţină pe Elena Udrea, ca ea să poată să iasă să ne mai povestească despre această chestie''.

Nicolae Bănicioiu:
"Dacă tot vreţi să deschidem, haideţi să deschidem porţile, poate mai eliminăm din bodyguarzii aceştia care stau pe afară. Haideţi să renunţăm la SPP şi am rezolvat problema''.

Adrian Năstase:
"Eu am aflat despre proiectul acesta dintr-o declaraţie a doamnei Elena Udrea. Aşa că eu l-aş ruga pe domnul Barbu dacă poate să reformuleze materialul de astăzi''.

Roberta Alma Anastase:
"Domnule Năstase, o să vă întrerup, pentru că dumneavoastră iarăşi doriţi să duceţi discuţia într-o altă direcţie. V-am spus că este un proiect pe care înţeleg să-l urâţi. Zidul acesta a fost pus nu de Ceauşescu, ci de Adrian Năstase. Asta-i realitatea''.

Adrian Năstase:
"Doamnă preşedinte, dacă este nevoie să mă întrerupeţi din nou, eu pe urmă cer din nou cuvântul''.

Sever Voinescu:
"Domnilor colegi, unii dintre noi sunt foarte înfierbântaţi. Şi când respiră pisica în casă este campanie electorală şi când apasă butonul de la lift este campanie electorală''.

Nicolae Bănicioiu:
"În România..."

Sever Voinescu-Cotoi:
"Domnule Bănicioiu, eu nu v-am întrerupt''.

Nicolae Bănicioiu:
"... se moare de foame''.


Sever Voinescu-Cotoi:
"Se moare de foame, sigur''.

Nicolae Bănicioiu:
"Este penibil ce facem, pe cuvântul meu''.

Până la urmă, deputaţii nu au ajuns la nicio concluzie. 

 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri