Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Premierul, despre înlocuirea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția: ”Se plânge degeaba deocamdată”

Monday, 02 December 2019, 17:29 Sursă: Realitatea.NET

Întrebat de jurnaliști despre acest subiect, premierul Ludovic Orban a confirmat: "Recunosc că ne-am gândit, dar până acum nu am făcut niciun demers".

"Ar putea să renunțe", a mai spus premierul ironic, referindu-se la ingrijorarile exprimate public de Tudorel Toader pe tema inlocuirii lui.

"Inca nu am facut niciun demers oficial, se plange degeaba deocamdata. Ne-am gandit, dar trebuie sa analizam foarte bine regulile, cutumele, care stau la baza functionarii Comisiei de la Venetia si in functie de asta sa luam cea mai buna decizie", a mai precizat premierul PNL, la insistentele jurnalistilor.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-02 17:47:00
Dati afara sobolanii !!! Fara mila !!!

Justitia este pentru romani, pentru victime, nu trebuie sa ajute infractorii si criminalii !!! Sint oameni mult mai bine pregatiti , decenti si morali decit bubosul care lingea dosuri pentru salariu si pensie chuar daca STIA ca multi romani vor plati cu viata salariul si “prestigiul” bubosului !!!

2019-12-02 20:33:36
Nu bubosul ridea de comisia de la venetia !???

Nu bubosul oportunist si fatarnic ridea ironic de declaratiile comisiei si le dadea cu tifla tuturor europenilor !? Acum vrea banii lor in continuare, se milogeste sa fie iertat isi pune cenusa in cap !? Asa se comporta rimele fara onoare si neprofesioniste !? Ieri convingea poporul ca legile lui strimbe sint unica solutie, azi le critica si da vina pe altii de parca altii erau ministri ...

2019-12-02 20:56:03
Paine si circ in Romanica

....vai de capul nostru! Nici acum Bufonul Mandolina nu stie ce reprezinta aceasta Comisie, cum functioneaza si de ce functioneaza. Inca un semn ca s-au trezit cu puterea in mana brusc si nu au habar de unde s-o apuce la guvernare.

2019-12-03 06:25:51
Alungati fosilele numite si imputernicite !!!

Serios !!!!! Si cine stie ce e ''comisia'' !? Nimeni, doar bubico si ciumili, asa-i ? Ei le stiu pi toati ... ca un fel de masoscorvegarie de taranoi parveniti si analfabeti ! dinca stie mai multe despre ''comisie'' decit bubico ...

Alte articole din: POLITICĂ