Firea a izbucnit în scandalul generat de Bădălău: ”Mama mea a lucrat 10 ani în Italia. Fratele meu, 6 ani”

Friday, 29 November 2019, 22:13 Sursă: Realitatea.NET

Gabriela Firea - primarul Capitalei reacţionează la declaraţiile colegului său de partid, senatorul Niculae Bădălău, despre românii din diaspora.

Adaugă părerea ta

”Mama mea a lucrat 10 ani in Italia. Fratele meu, 6 ani. Am multe rude, prieteni si fosti colegi care lucreaza in Italia, Spania, Germania, Israel, chiar in Statele Unite ale Americii.
Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora. Nu vreau sa polemizez cu proprii colegi de partid, nici sa ies in evidenta, dar tacerea mea, si a celorlalti colegi, ar insemna ca toti gandim la fel.

Cred ca trebuie sa intelegem faptul ca orice declaratie publica a unui politician, precum si orice actiune, sunt sub lupa presei si a opiniei publice. Pentru ca asa este normal in democratie.

Sa nu uitam ca romanii care muncesc in afara tarii trimit bani familiilor ramase acasa si contribuie decisiv la cresterea economica.

Dar, cel mai important, traiesc permanent cu dorul de tara in suflet. Trebuie respectati, pentru ca sunt fratii nostri”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Comentarii Existente
2019-11-30 00:17:10
Paine si circ in Romanica

Maimutoaico, 70% din curvele din UE sunt ROMANCE. Nu a zis nimeni ca toti romanii plecati la munca sunt curve , pesti si hoti, este statistica 2018 a UE pe care o ascundeti prin omisiune. Badalaul stie macar ce se intampla in Giurgiu cu prostitutia iar voi va dati cu curul de pamant pozand in virgine.

2019-11-30 11:21:18
borfasi

Ba tigane ,tu nu te duci sa muncesti sau primesti ajutor social dat de tiganii din psd tuturor tiganilor?

2019-11-30 20:25:49
cetatean

pe tanti firea nu a derajato exprimarea colegului care relata pozitia reala a multora fata de cei din diaspora ci faptul ca , sa fie mai atenti ca totul se mediatizeaza.Daca ar fi gandit altfel ar fi criticat pur si simplu opinia , indiferent ca se publica sau nu.A inceput sa tipe constiinta in ea dupa ce s a facu pres pentru toate prostiile psd. Este mult prea tarziu.

Alte articole din: Ultimele Stiri