Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primăria în care accesul la Internet a fost tăiat pentru că funcţionarii "stau mai mult pe FACEBOOK"

Saturday, 18 January 2014, 11:18 Sursă: REALITATEA.NET

"În urma sesizărilor din partea populaţiei, care s-au înmulţit în luna decembrie, am hotărât să restricţionăm accesul la internet al angajaţilor Primăriei. Nu este posibil ca cetăţeanul să intre într-un birou, iar funcţionarul să nu fie concentrat la problemna acestuia până nu-şi termină jocul sau ce face pe Facebook", a declarat pentru Redeşteptarea primarul Francisc Boldea care a precizat că şefii de birouri au acces continuu la internet.

Restricţiile vor deveni permanente privind paginile care-i distrag pe funcţionarii publici.

"Decizia este una temporară, până când vom reuşi să restricţionăm la fiecare calculator paginile cu pricina, în special Facebook-ul", notează edilul.

Decizia este contestată de angajaţi, care spun că este exagerată şi că nu-şi mai pot urma programul normal.

"Eu am de trimis tot felul de documente la instituţii. Toate instituţiile cu care lucrăm sunt în Timişoara. Nu pot neapărat să mă încadrez în cele două ore de internet. Pe sistemul actual, trebuie să-mi concentrez toată munca ce ţine de internet pentru cele două ore. Nu ştiu ce fac dacă nu reuşesc să fiu în Primărie atunci şi am nevoie după intervalul respectiv. Rămâne pe a doua zi", ne-a declarat unul dintre funcţionari care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

În unele birouri oamenii au ajuns chiar să-şi aducă stick-urile de internet de acasă. Internetul este "la liber" în Primărie doar între orele 12-14 în fiecare zi.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL