Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Panică într-un magazin din Arad. Totul s-a petrecut în faţa unei fetiţe de 3 ani

Monday, 01 February 2016, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

Arădeanul se afla la cumpărături cu fiica lui de trei ani, soţia şi socra. În magazin, familia s-a despărţit, femeile mergând la un raion, iar bărbatul şi fetiţa, care era așezată pe o bicicletă cu coș pentru cumpărături, la un altul.
La un monment dat, din neatenţie, o femeie a lovit uşor copilul şi aşa a început întreg conflictul.

"O persoană de sex feminin s-a întors și a intrat în fetița mea fără să o vadă. Eu i-am spus să fie atentă pe unde merge. Ea a răspuns imediat că fetița ar trebui să vadă pe unde merge. Ne-am apostrofat după aceea, preț de câteva minute, după care am plecat mai departe. În timp ce plecam femeia vorbea la telefon", a povestit bărbatul pentru presa locală.

După acest moment, omul şi-a continuat cumpărăturile alături de fiica sa, dar, la un moment dat, cineva l-a lovit în cap, din spate. Victima s-a prăbuşit la pământ inconştientă, sub privirea copilului. Soţia şi soacra bărbatului şi-au dat seama că ceva nu este în regulă abia când tânărul nu a mai răspuns la telefon. Au văzut însă multă lume adunată într-un loc din magazin, iar când s-au apropiat l-au văzut jos, plin de sânge.

"Fetița mea a fost traumatizată, am găsit-o în brațele a două femei, cărora le mulțumesc că au liniștit-o până am ajuns. Îi mulțumesc de asemenea bărbatului care a stat tot timpul lângă soțul meu și a avut grijă de el până ce a sosit ambulanța", a declarat soția arădeanului.

Acum, bărbatul se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde medicii l-au stabilizat. Potrivit doctorilor, acesta a suferit un "traumatism cranio-cerebral acut, hemoragie subarahnoidiană minimă, contuzie hemoragică frontală dreapta, fractură mastoidă, otoragie dreapta".

Încă nu se cunosc care sunt urmările loviturii asupra creierului: "În acest moment starea victimei este stabilă. Se urmărește evoluția pacientului, el fiind în acest moment internat pe secția chirurgie sub supravegherea medicilor ", a precizat directorul medical al spitalului, Monica Puticiu.

Arădeanul a depus plângere la Poliţie, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL