ROMÂNII AU TALENT 2019. Momente care te țin cu sufletul la gură! Florin Călinescu dă replica

Friday, 22 February 2019, 17:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

ROMÂNII AU TALENT 2019. Telespectatorii vor aștepta cu sufletul la gură o nouă ediție a emisiunii Românii au Talent de la Pro TV de vineri seara. 

ROMÂNII AU TALENT 2019. Cea de-a doua ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 19.4 puncte de rating și 47.4% share, de aproape șase ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.4 puncte de rating și 8.2% share.

ROMÂNII AU TALENT 2019. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:13, peste 4.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

ROMÂNII AU TALENT 2019. Momente de canto, dresură cu oi și câini, breakdance, escapologie, teatru de umbre, hair hanging, contorsionism, dans și canto sub apă au fost prezentate vineri de concurenți care au uimit publicul cu apltitudinile lor extraordinare. Forța s-a împletit cu emoția, cu creativitatea și ineditul, formând un show care a avut toate ingredientele pentru a le aduce telepectatorilor o seară magică. 

ROMÂNII AU TALENT 2019. Lady V, Sebastian Petrașcu, Ioana Chirilă, Lazăr Iordache, Teatrul de umbre ”Teulis”, Silviu Melu, Isabela Stănescu, Tina Mamonova, Alexia Dănăcică, Denisa Despa și Andreea Tucaliuc au încântat juriul cu prestațiile lor și au primit aseară 3 sau 4 DA.

 

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 9. Reacția fabuloasă lui Florin Călinescu. ”Ne-au tăiat pădurile..."

Cristina Țopescu, reacție incredibilă despre "croitoreasa" de la Românii au talent

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri