Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De la Monaco la Fermă. Mihaela Rădulescu face dezvăluiri despre emisiunea Ferma

Tuesday, 29 January 2019, 08:47 Sursă: REALITATEA.NET

Chiar înainte de a intra în Ferma, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan i-au rasfățat pe concurenți cu o cină pe care nu o vor uita prea curând. Chiar dacă a fost o ocazie bună pentru fiecare concurent să interacționeze cu ceilalți și să se cunoască mai bine, nu au ezitat să stabilească jocurile, alianțele și strategiile! În stilul său clasic, Cătălin Moroșanu a pus ochii pe un oponent: Remus Boroiu, căruia i-a și spus că nu crede că va avea un drum prea lung în Ferma, notează Pro TV.

În dimineața următoare, concurenții s-au trezit cu noaptea în cap, iar Cristian Bozgan, specialist în tehnici de supraviețuire, a fost ghidul lor pe un traseu greu de parcurs, prin nămeți și într-una dintre cele mai grele ierni din ultimii ani. Obișnuită ca acasă să aibă toate condițiile, cu excursii în destinații exotice și să primească ajutorul tuturor celor din jurul său, Otilia va face cu greu față realității: 3 kilometri parcurși prin pădure și zăpadă către Ferma, la o temperatură foarte scăzută, de -15 grade Celsius. Telespectatorii vor urmări mâine seară la PRO TV cum reacționează concurenții în fața acestei prime provocări: lacrimi de la unele dintre fete, determinare, dar și dovezi surprinzătoare de camaraderie.

Odată ajunși la Ferma, concurenții au fost plăcut surprinși de locul în care își vor petrece următoarele luni. Însă bucuria nu a durat foarte mult, pentru că Mihaela și Cristian vin cu o veste îngrijorătoare: lupta pentru a rămâne în Ferma începe mai curând decât se așteptau ei și un duel va decide cine continuă lupta pentru premiul cel mare.

Mihaela Rădulescu a povestit despre trecerea de la Monaco la Fermă.

"Știi cum se zice - the story of my life. Sunt expertă în schimbări de macaz. Am avut nevoie de o perioadă liberă, pentru probleme personale și acum mă întorc la muncă... și la munte. Mi-a plăcut tot ce am auzit despre noul început al Fermei și m-a atras... dificultatea proiectului. E cu totul altceva decât tot ce am făcut până acum și asta a contat enorm pentru mine. Las acasă rochii și pantofi cu toc și trec la haine groase, bocanci și... căciuli, dar cu stil. ", a povestit Mihaela. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE