Chinezii îți dau 5.000 de euro dacă găsești acest telefon! Cum s-a ajuns la așa recompensă?

Wednesday, 24 April 2019, 19:44 Sursă: REALITATEA.NET

Honor, brand deținut de Huawei, vrea să-și prezinte noua serie de smartphone-uri, într-un eveniment de lansare la Londra. Este de așteptat ca atunci să-și facă apariția și Honor 20 Pro, flagship-ul companiei. Înainte de astfel de evenimente, primele dispozitive de acest gen ajung în mâinile angajaților pentru teste. De aici începe și cursa pentru cei 5.000 de euro pe care îi poate primi oricine îndeplinește singura condiție impusă de companie.

Adaugă părerea ta

De ce brandul Honor, deținut de Huawei, ar vrea să dea 5.000 de euro cuiva? Ei bine, telefonul primit în teste de un angajat din Germania a fost pierdut.

Angajatul din departamentul de marketing al Honor ar fi pierdut un telefon prototip, care ar putea fi chiar Honor 20 Pro, în timp ce se afla pe un tren. Reprezentanții companiei spun că oferă 5.000 de euro oricui găsește telefonul și menționează că nu este o mișcare de a atrage atenție.

La 5.000 de euro pentru telefonul Honor, e lejer cel mai scump model

Filiala Honor din Germania încearcă acum pe toate căile să recupereze dispozitivul. Ca idee, angajatul ar fi pierdut telefonul pe un tren de la Dusseldorf la Munchen și telefonul e într-o carcasă gri.

Cei din comunitatea Honor Germania au reacționat cu scepticism și spun că este doar o mișcare de marketing ieftină. Unii au făcut referire la un eveniment similar din 2010 când un angajat Apple și-a uitat prototipul de iPhone 4 într-un bar. Atunci, o publicație din America a plătit 10.000 de dolari pentru el. 

În cazul din Germania, nefericitul angajat și-a a pierdut telefonul după ce s-a întors din vizită de la familia sa din Dusseldorf. Acest fapt nu pare a avea consecințe asupra lui, dar compania susține că ar fi un dezastru dacă telefonul ajunge în mâinile competiției. Mai ales înainte de lansarea oficială.

Ce știm până acum despre telefon este faptul că ar avea un ecran de 6,1 inci cu o crestătură în formă de picătură, la fel ca P30. Pe spate ar trebui să fie trei camere foto: un senzor de 48 MP, un senzor ultrawide de 20 MP și un senzor telefoto de 8 MP cu zoom optic 3x.

Sursa