Cel mai util truc pentru Facebook: așa ascunzi mesajele primite din Messenger!

Tuesday, 23 April 2019, 16:21 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Există un detaliu care s-ar putea să te fi supărat la Facebook Messenger. Și asta indiferent dacă folosești de câțiva ani sau câteva săptămâni. Ca multe alte aplicații de chat, în mod implicit, îți afișează conținutul mesajelor primite sub formă de notificări.

Dacă stai liniștit la birou, singur, acel mecanism te ajută. Nu mai trebuie să intri în Facebook Messenger pentru a vedea ce ți-au scris alte persoane. Dacă ești prins, ai treabă, porți o conversație cu cineva, poate nu-ți dorești să vadă toți ce mesaje primești și că ești bătut la cap să răspunzi. 

Cum poți ascunde mesajele primite pe Facebook Messenger?

Tocmai de aceea ar fi bine să înveți cum ascunzi mesajele primite pe Facebook Messenger în notificări. Totul e foarte simplu, așa că poți face acest gest și de câteva ori pe zi. Trebuie să știi însă că, în funcție de telefonul pe care îl ai, există mai multe soluții prin care îți poți atinge scopul.

Prima soluție, universal valabilă, implică să intri în aplicația Messenger și să faci un tap în colțul din stânga sus pe imaginea ta de profil din fereastra de chat. Un pic mai jos, prin lista de opțiuni disponibile, fă un tap pe Notifications.

De aici, te interesează să debifezi Show Previews (Afișează previzualizarea).

Un rezultat similar poți obține și din meniul de configurare al telefonului, dacă ai un iPhone.

Ieși în ecranul principal și fă un tap pe Configurări. Din meniul Notificări, navighează în jos până ajungi la Messenger și fă un tap pe numele programului. În partea de jos a noii ferestre, la Opțiuni, intră la Afișare previzualizări și optează pentru Niciodată. Aceste modificări se aplică în timp real.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri