Ce vor bărbații în dormitor, dar nu spun niciodată

Wednesday, 11 September 2019, 21:17 Sursă: REALITATEA.NET

Sunt o mulțime de lucruri pe care bărbații și le doresc în dormitor, dar pe care nu prea îndrăznesc să le rostească. Iată în continuare câteva dintre ele:

1. Lasă-l să preia controlul

Femeile simt de multe ori nevoia să își dovedească abilitățile sexuale, de aceea, se lasă pe sine mai prejos pentru plăcerea partenerului. Însă, uneori e nevoie să îl lași și pe bărbat să arate cât de bine deține arta preludiului și a sexului. Provoacă-l! Asta îl va incita foarte mult. Pune-l la treabă. Cere-i să te rasfețe. Garantat că îl vei porni ca la cheie!

2. Prelungește preludiul

Sex fără preludiu mai rar. Și pentru că tot e de așteptat să se întâmple, atunci de ce să nu începi preludiul dinainte de a ajunge în dormitor. Cum faci asta? Stârnești o discuție plină de aluzii, îi trimiți sms-uri când încă e la serviciu sau îi lași prin casa biletele cu mesaje incitante. În felul acesta va acumula energie sexuală și abia va aștepta să vă întâlniți. Apoi, petrece cât mai mult timp sărutându-l, mângăindu-i coapsele, gâtul, abdomenul, astfel încât să înnebunească de nerăbdare.

3. Vorbește sexy

Sunt două variante: fie îi șoptești cu voce suavă, erotică, tot ceea ce îți dorești de la el, fie i-o spui brutal, folosind cuvinte vulgare. E posibil să te simți ciudat vorbind urât în pat, dar nu trebuie să îți faci nicio grijă. Bărbaților le place atât de mult asta încât nimic nu te reține să o faci. Este o șansă să eliberezi zeița nebunatică ce se ascunde în tine.

4. Ia-ți cu tine jucăriile sexuale

Dacă îți plac jocurile erotice în care ești legată la ochi și la mâini, jocurile cu bice și lanțuri, nu ezita să aduci în dormitor toate aceste accesorii. Să nu crezi că bărbaților nu le plac femeile inventive și care au și o ușoară latură perversă. Din contra. Nu te teme că o să îl sperii, pentru că va fi mai mult decât încântat. Un vibrator sau un dildo, sunt alte jucării pe care le poți lua cu tine în dormitor pentru a condimenta partida de amor.

5. Atinge-te

Bărbații sunt, fără doar și poate, voyeuriști. Le place să vadă femeia făcând streaptease și dansând lasciv. Mai mult, adoră să vadă că îți iubesști trupul. Îl vei excita foarte mult dacă îți vei atinge singură trupul, dacă îi vei arăta care sunt zonele tale erogene stimulându-ți-le singură.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE