Foto ilustrativ Exclusiv

Acuzații șocante ale părinților fetei bătute de colege la o școală din Teleorman. Dascălii și poliția ar vrea să mușamalizeze cazul

Acuzații grave lansate de părinții fetei de la o școală din județul Teleorman care a fost snopită în bătaie de 3 colege, chiar înainte de a se urca în microbuzul școlar. Tatăl biologic și cel adoptiv al adolescentei au relatat, în exclusivitate, la Realitatea Plus, că atât directoarea și diriginta, cât și șeful de post din Segarcea Mare vor ca reclamanții să renunțe la plângere. Părinții au mai relatat că în urma incidentului grav a fost sancționat băiatul care a filmat, iar fata care a fost victima amenințată cu exmatricularea.

JUSTIŢIE

Foto ilustrativ
Bărbat încătușat și lovit în cap cu picioarele de polițiști. Scene șocante filmate la Cluj - VIDEO
Scene revoltătoare surprinse la Cluj. Trei agenți au fost filmați în timp ce lovesc cu picioarele în cap un om încătușat. Incidentul a avut loc în grădina unui bloc, iar un locatar a surprins întreaga scenă halucinantă. În timpul în care agenții încercau să îi pună cătușele, bărbatul se zbătea și țipa de durere. În acel moment, polițiștii l-au lovit de câteva ori cu picioarele în zona capului.

ULTIMELE STIRICaracatița grupului de la Cluj. Ce roluri joacă Ioan Rus, Florian Coldea și Neluțu Varga
Caracatița grupului de la Cluj. Ce roluri joacă Ioan Rus, Florian Coldea și Neluțu Varga. Care e legătura cu oamenii lui Sorin Grindeanu și Ionel Arsene - SCHEMĂ
Grupul de la Cluj este mai puternic ca niciodată. După ce a condus mai multe instituții de forță din România (SRI, Ministerul de interne, SIE), a stat tot timpul în spatele președinților PSD și a pus mâna pe CFR Cluj, acum vrea să “fure” afacerea imobiliară de la Cluj a Elenei Udrea. Caracatița intereselor s-a ramificat până la baronul PSD de Neamț Ionel Arsene, dar și la actualul șef de la Transporturi, Sorin Grindeanu. Într-o analiză în exclusivitate, Anca Alexandrescu a dezvăluit, la Culisele Statului Paralel, încrengături halucinante de firme care primesc licențe de exploatare pe bandă rulantă de la ANRM, dar și lucrări uriașe la Ministerul Transporturilor. Legăturile de afaceri ajung până în SUA la Eric Trump, fiul lui Donald Trump, și la o familie de evrei extrem de bogată.

ACTUAL