Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Victor Ponta, dezvăluiri incredibile: PSD face ”târg” la Bruxelles. Koveși - Plumb, vot contra vot

Wednesday, 18 September 2019, 13:01 Sursă: REALITATEA.NET

Victor Ponta spune că are informații potrivit cărora Viorica Dăncilă a propus partenerilor europeni un “târg” - să dea mandat reprezentantului Guvernului să voteze PENTRU numirea Laurei Codruța Koveși în funcția de Procuror European și să obțină în schimb votul parlamentarilor PPE si Renew Europe pentru propunerea de comisar europen a Rovanei Plumb!

”Inteleg de la oameni bine informati de la Bruxelles ca Doamna Viorica Vasilica Dancila a propus partenerilor europeni un “targ” - sa dea mandat reprezentantului Guvernului sa voteze PENTRU numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de Procuror European - si sa obtina in schimb votul parlamentarilor PPE si Renew Europe pentru propunerea de comisar europena Rovana Plumb!

Inteleg negocierile ca un instrument normal in politica/ nu pot insa sa nu ma amuz gandidu-ma la toti reprezentantii si jurnalistii PSD isti care se dadeau de ceasul mortii luptand contra numirii lui Kovesi / si la ceilalti luptatori Ciolos si Rares Bogdan care ziceai ca o mananca de vie pe Rovana Plumb cand ajunge in Parlamentul European!

Da - ne lamurim in zilele urmatoare daca negocierea propusa de VVD are succes / sau poate le strica cineva planurile”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Această ipoteză a fost lansată de Victor Ponta și marți seara, în emisiunea Legile Puterii, de la Reaitatea TV, moderată de Denise Rifai.

Astăzi va fi, la Bruxelles, o întrunire COREPER, unde Consiliul va lua decizia de a o sprijini pe Koveși, în urma repoziționării unor state, printre care Franța și Bulgaria. Sunt informații că și Bucureștiul își va reconsidera poziția.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL