Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Urmărire pe străzile din Constanța. Două mașini de poliție au fost avariate

Monday, 27 April 2020, 15:53 Sursă: Realitatea.NET

Potrivit IPJ Constanța în noaptea de 26/27 aprilie polițiștii locali constănțeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanța, cu viteză redusă și cu portbagajul deschis.  Polițiștii locali au procedat la urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos.

La vederea forțelor de ordine, persoanele au urcat în autoturism și au demarat, nerespectând somațiile forțelor de ordine abandonând utilajul pe strada.

În sprijinul polițiștilor locali  au sosit echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, împreună reușind  blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii. Persoanele au părăsit autoturismul, fugind de la fața locului.  Jandarmi, polițiști locali – au pornit în urmărire și au reușit imobilizarea a două dintre persoane, dintre care unul fiind șoferul. Citește continuarea pe realitateadeconstanta.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL