Un bărbat a murit şi un copil este în stare gravă, după ce au căzut de la înălţime în scara blocului, în Bistrița Năsăud

Friday, 06 December 2019, 23:14 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Un incident grav a avut loc vineri seara, într-un bloc din Bistrița, unde un bătrân și nepotul său de doar 3 anișori au căzut de la etaj, pe casa scării. Ambii au fost găsiți inconștienți de echipajele medicale ajunse la fața locului.

 
În urma căzăturii, atât copilașul, cât și bătrânul au intra în stop cardio-respirator. Din fericire, cel mic a fost rescusucitat repede, organismul acestuia răspunzând manevrelor aplicate. Micuțul a fost stabilizat și transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița.

Din pacate, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului.

Polițiștii au demarat o anchetă.

În această seară, în jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălțime.

Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani și un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistrița, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau.

La fața locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei în care a avut loc evenimentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa: realitateadebistrita.netAdaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL