Un alt polițist bătut, în timpul unei audieri

Thursday, 21 November 2019, 12:20, Sursă: Realitatea.NET

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea doljeană Apele Vii, a fost reţinut, joi, fiind acuzat că a bătut un polițist din localitate în timpul unor audieri, informează RealitateadeCraiova.net. 

Adaugă părerea ta

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul fusese chemat la sediul Postului de Poliţie Apele Vii pentru a fi audiat în cazul unei lucrări înregistrate la nivelul structurii respective. 

În timp ce i s-au adresat întrebări, acesta ar fi devenit recalcitrant şi ar fi adresat injurii şi ameninţări poliţistului cu care discuta, părăsind apoi incinta postului de poliţie. 

Poliţistul a reușit să îl imobilizeze însă, cu acest prilej, ar fi fost lovit în zona feţei. Detalii aici

Comentarii Existente
2019-11-21 15:17:49
johnneil

Se apropie sarbatorile. Prilej cu care se scutura covoarele. Acum se fac incalzirile necesare acestui ritual.

2019-11-21 15:50:19
Andrei

Într-o tara ocupată ,în care agenții străini și membrii crimei organizate ocupa toate demnitățile și funcțiile din cadrul puterilor publice constituționale,administrație centrală și locală, puterea legislativă,executivă și judecătorească, unde aceștia numesc procurori,comandanți ai serviciilor speciale,armatei și poliției,este firesc să se întâmple asemenea fapte. Cauza principala este data de lipsa de legislație care sa protejeze cetățenii implicit că situație specială polițiștii. Toți uita că activitatea acestora se desfășoară în interesul și pentru protectia cetățenilor. O cauza concurenta este dată și de lipsa de pregătire profesională a polițiștilor precum și de neasumare a aplicării legilor fata de infractori. Daca s-ar face o analiză veți constata că toate persoanele care săvârșeșc asemenea fapte sunt membrii ai unor grupări de crima organizata,protejați de grupările de Co politice..

Alte articole din: SOCIAL