Turcan: ”Nu ştiu dacă aş intra într-o dezbatere cu un om ca Dăncilă care a făcut atât de mult rău”

Tuesday, 12 November 2019, 09:33, Sursă: REALITATEA.NET

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că i-ar fi greu să spună dacă ar intra într-o dezbatere cu Dăncilă – o persoană care a făcut atât rău României.

Adaugă părerea ta

Turcan consideră că votul a arătat nu doar o victorie detaşată şi o apreciere detaşată a preşedintelui Iohannis, dar şi un dispreţ enorm faţă de politica pe care Dăncilă a dus-o.

„Vor anunţa cei din echipa de campanie exact modul în care va comunica domnia sa în ceea ce priveşte susţinerea proiectelor pe următoarele două săptămâni. Când vorbiţi de dezbatere, înseamnă că două persoane trebuie să aibă subiecte comune de dezbatere. Or, ultimii ani ne-au arătat că nu există subiecte de dezbatere.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost de partea celor mulţi, a românilor, iar doamna Dăncilă a fost preocupată de interesele clientelei, ale persoanelor cu probleme infracţionale şi a comunicat foarte mult cu ei. Mi-e foarte greu să vă spun, inclusiv prin prisma mea, dacă aş intra într-o dezbatere cu un om care a făcut atât de mult rău României, pentru că votul de ieri a arătat nu doar o victorie detaşată şi o apreciere detaşată a preşedintelui Iohannis, dar şi un dispreţ enorm faţă de politica pe care doamna Dăncilă a dus-o în fruntea PSD, împreună cu oştirea domniei sale”, a spus Raluca Turcan.

Alte articole din: POLITICĂ