VIDEO Tudose: „După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea”

Friday, 10 January 2020, 16:59 Sursă: realitateadebraila.net, PSD Facebook

Autor: Realitatea.NET

Fostul premier Mihai Tudose a declarat vineri, la Brăila, că a revenit în PSD pentru că a regretat trecerea la Pro România. Tudose susține că și-a dat seama că a greșit când "l-a cunoscut mai bine pe domnul Ponta", scrie realitateadebraila.net.

 

Întrebat de presă cum comentează declaraţiile unor colegi care au făcut aluzie la reîntoarcera sa în partid prin termeni nu prea măgulitori, Mihai Tudose a spus că, în cazul său, nu se poate vorbi despre trădare, pentru că toate deciziile luate au fost publice, ori "trădarea se face pe furiş".

„Nu cred că am greşit când am plecat din PSD, am greşit că am plecat la PRO România pentru că, După ce l-am cunoscut mai bine pe domnul Ponta, am început să îl regret pe domnul Dragnea", a declarat Tudose, potrivit realitateadebraila.net,, stârnind răsul social-democraților.

„Și nu mă întorceam, nu veneam înapoi la PSD dacă nu avema încreder că Marcel (Ciolacu - n.red.), Paul (Stănescu - n.red.), Claudiu (Manda - n.red.) (...), voi, noi nu suntem altceva. Fiindcă toți cei de aici suntem cei care, în unanimitate am spus că așa nu se mai poate, de câteva ori”, a mai spus Tudose în discursul susținut la Conferința Organizației PSD Brăila.

Fost premier și în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, pe 6 ianuarie. Tudose a demsionat din PRO România la începutul lunii decembrie în urma unui conflict cu președintele partidului, Victor Ponta.

Reînscrierea lui Tudose în PSD a fost salutată de președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu care  a declarat că europarlamentarul nu a făcut niciun rău partidului și că a fost un foarte bun prim-ministru. "Eu nu consider că oamenii care au plecat în Pro-România sunt niște traseiști politici”, a afirmat Ciolacu.

„M-am uitat foarte atent la cine era fericit când am plecat, cine este nefericit că m-am întors, poziţia unora chiar mă bucură, nu doar din PSD, ci şi din exterior. Înseamnă că ceea ce fac e bine. (...) Nu sunt un tip comod, cam spun ce am de spus. Asta cu trădarea... trădarea o faci aşa, pe furiş, eu am făcut gesturile foarte tranşant, foarte pe faţă, nu au aflat de la televizor că plec, nu au aflat de la televizor de ce plec, ci din discuţiile cu colegii. Mai mult, nici reîntoarcerea nu a fost făcută pe furiş, a fost declarată, vorbită”, a mai declarat Tudose. 

 


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-10 17:49:06
Radu Brener

Din cauza unui nătărău ca Tudose azi PSD nu mai este la guvernare.

2020-01-11 05:54:57
Sericiile recilcează,nu mai au oameni cu doctorate ?

Dl Brener din cauza lui Tudose PSD a plecat de la guvernare sau din cauza păpușarilor din culise ?Nu mai e Dragnea ,ne strângem rândurile ”.Pacepa si Răceanu l-au trădat pe Ceausescu .O spun ei,dl Dragnea a fost trădat si de primarul sectorului 3 si de..de mai cine ?Că vrea ca tara să fie condusă de partid ,nu de cine vor cei de acum .

Alte articole din: POLITICĂ