Stelian Ion: ”PSD ştie să atragă parlamentari. Dacă nu vin cu bani în sacoşe, vin cu contracte”

Tuesday, 17 September 2019, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Stelian Ion a declarat că pe măsură ce trece timpul scad șansele ca moțiunea să treacă.

Deputatul este de părere că PSD dispune de metode irezistibile pe care le “stăpâneşte foarte bine” în încercarea de a atrage de partea sa parlamentari dornici “să îşi umple buzunarele”.

"Eu cred că cifra este volatilă şi pe măsură ce trece timpul eu cred că ar putea scădea şansele moţiunii. Deci de aceea am spus că trebuie să o depunem cât mai rapid pentru a se şi exprima voturile acelea, pentru că PSD-ul vine cu un mecanism faţă de care…, irezistibil pentru mulţi parlamentari.

Dacă nu vin cu bani în sacoşe, pentru că nu am dovezi în acest sens, chiar dacă aş avea bănuieli nu aş putea dovedi în niciun fel, în schimb ar putea veni, şi am auzit lucrul ăsta, cu altfel de propuneri de avantaje: contracte foarte bănoase pe termene foarte lungi.

Există metode pe care PSD-ul le stăpâneşte foarte bine, de a atrage parlamentari care îşi doresc să îşi umple buzunarele proprii în acest scop. Aşa că e sănătos să tranşăm foarte rapid cum stau lucrurile şi să dovedim cu toţii că, într-adevăr, PSD-ul nu mai are majoritate. Pro România nu îi susţine, ALDE – cel puţin mulţi afirmă că nu îi mai susţin şi chipurile ALDE a ieşit de la guvernare: să vedem lucrul ăsta că se întâmplă efectiv în Parlament”, a declarat Stelian Ion.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ