Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scandal în Giurgiu între două clanuri de romi. UPDATE Reacția Poliției

Sunday, 28 April 2019, 21:37 Sursă: REALITATEA.NET

La fața locului au intervenit forțe de ordine ale Poliției și Jandarmeriei pentru aplanarea conflictului, întrucât scandalul a degenerat.

Se pare că persoanele implicate au început să arunce cu pietre și către forțele de ordine.

Două ambulanțe SAJ, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple s-au deplasat la fața locului pentru preluarea celor șapte victime, potrivit realitateadegiurgiu.net.

Membrii a două familii din localitatea Clejani, județul Giurgiu, sunt cercetați de polițiști, fiind bănuiți că au fost implicați, în această seară, într-un scandal în care s-au folosit obiecte contondente.

UPDATE | Avem reacția Poliției despre conflictul de la Clejani

"Astăzi, în jurul orei 17.30, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național de Apeluri de Urgență 112, că în comuna Clejani, județul Giurgiu, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Polițiștii au intervenit și au restabilit climatul de ordine și liniște publică, stabilind că, în conflict, au fost implicați membrii a două familii din localitatea Clejani, cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani, iar în timpul altercației s-au folosit obiecte contondente, pietre și sticle, fiind rănite cinci persoane, din care una a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul București, iar patru au refuzat spitalizarea.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul unității de poliție pentru audieri, polițiștii efectuând cercetări pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Pe raza localității Clejani s-a instituit un dispozitiv suplimentar de menținere a ordinii și liniștii publice, format din polițiști și jandarmi, care desfășoară activități în zonă pentru preîntâmpinarea oricăror manifestări de natură a perturba liniștea cetățenilor", informează Poliția locală, conform realitateadegiurgiu.net.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL