România, prima țară din UE la numărul de accidente mortale. Ce măsuri ia Comisia Europeană

Tuesday, 21 January 2020, 17:36 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

În numai doi ani, mașinile noi trebuie să figureze cu aproape 30 de sisteme de siguranță. Mare parte dintre ele sunt opțiuni valabile și acum, dar costă mii de euro.

Vezi mai multe detalii in VIDEO!Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-21 17:52:30
Cetateanul

Solutia este puscaria pentru cei care conduc agresiv si ucid in cele din urma sau ranesc grav alti oameni . Pana intra noile tehnologii, pana le inlocuiesc pe cele actuale ... vor mai trece cel putin 25 de ani !!! Ori ai constiinta, ori ai frica, din doua una !

2020-01-21 18:19:55
Legislatia actuala promoveaza infractiunile si infeactorii !!!

Legislatia creeaza descreierarea actuala. Legile au fost degenerate ca sa protejeze infeactorii in numele unor cerinte europene. In plus coruptia e cronica. Orice idiot poate omori citi vrea cu masina si nu plateste nimic !!! In plus, exista miriade de exceptii legale care fac un infractor sa scape si fara cazier. E nevoie de plingere, apoi exista mediere, expertize ridicole, cerinte care pentru omul normal sint imposibile cu toate ca sint disponibile, intervine “intelegerea”, “impacarea”, minciuna e legalizata si nu e pedepsita ( fiecare poate schimba declaratia ca pe ciorapi) decit pur teoretic, anchetele se fac la ani lumina dupa eveniment ( nu neaparat rutier), militia are miinile legate, procuratura la fel, ... raiul descreirratilor !!!

2020-01-21 19:14:27
Slovenia

In primul rand, faceti AUTOSTRAZI !!!!

Alte articole din: Ultimele Stiri