Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Au dat un vot mortal României". Rareș Bogdan anunță o campanie uriașă de demascare

Wednesday, 24 April 2019, 18:41 Sursă: REALITATEA.NET

Codurile penale au primit azi votul final în Camera Deputaților. Liderii opoziției au anunțat, după vot, că vor cotesta la CCR modificările aduse. "PNL îi va opri la CCR, așa cum a făcut-o și până acum!", spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan mai spune că PNL va face o campanie uriașă după votul de azi în care va arăta toți deputații PSD, ALDE, UDMR și de la Minorități care au modificat legislația penală.

Fostul jurnalist atrage atenția asupra unor șmecherii făcute de diversioniștii din PSD care vor să inducă ideea că modificările la legislația penală au fost votate și de oameni din Opoziție.

"PNL va ataca la CCR modificările la cele două coduri, lucrurile nu vor rămâne așa! Vom face o campanie uriașă, în care vom arăta toți deputații PSD, ALDE, UDMR și de la Minorități care au modificat legislația contra infractorilor astfel încât România să devină un paradis pentru corupți.
Vă rog să urmăriți adevăratul dușman, nu faceți jocul PSD! Astăzi, PSD-ALDE UDMR și 7 reprezentanți ai minorităților au dat un vot mortal României. Majoritatea a avut 180/181 voturi, din opoziție au fost 81/83. Nici 150 de voturi de la opoziție nu ar fi avut niciun efect! Nu vă lăsați manipulați, nu faceți jocul PSD! Șmecherii din astea sunt instrumentate de diversioniștii din PSD și, din păcate, de unii colegi care nu înțeleg că sigura șansă pentru România este unitatea dreptei. Acesta este cel mai mare dușman al PSD!
De 2 ani și jumătate, eforturile PSD-ALDE de a schimba codurile au eșuat datorită președintelui Klaus Iohannis și PNL, care au atacat fiecare modificare prin care se pulveriza România.
Bătălia continua! Nu abandonăm România!", a scris Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Rareș Bogdan acuză o deturnare a atenției de la adevărații vinovați:

"O spune răspicat unul dintre foștii lideri ai Uniunii (): de vină pentru crearea majorității sunt UDMR și cei 7/8 deputați ai Minorităților Naționale. Doar un om rău intenționat sau tendențios poate să continue cu acuzațiile aduse PNL, când vinovații pentru transformarea României în rai al infractorilot sunt cei 138 de la PSD, 13 UDMR, 18 ALDE, 1 PMP, 7/8 Minoriăți (au fost două voturi azi) și 3 Neafiliați. Nu pricepeti că e o încercare de deturnare a atenției de la adevarații vinovați?!?".

Mai multe modificări aduse de PSD-ALDE-UDMR la Codurile penale îl scapă pe Liviu Dragnea de condamnarea din dosarului "angajărilor fictive" de la Protecția copilului Teleorman. Dragnea a votat și el modificările de legislație penală.

Noul Cod Penal îl scapă pe Dragnea de condamnare. "PSD-ALDE brevetează miercurea neagră"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL