Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PSD își pune ”politrucii” la adăpost înainte de a părăsi guvernarea

Thursday, 17 October 2019, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea Cosma a fost condamnată, în decembrie anul trecut, la 4 ani de detenție efectivă pentru complicitate la abuz în serviciu în dosarul Ciuperceasca, instrumentat de DNA Ploieşti, însă sentința nu este definitivă. Cosma este acuzată că, în calitate de notar, ar fi legalizat înstrăinarea frauduloasă a unei părți a parcului industrial Plopeni din Prahova.

Ea este favorită pentru acest post deși în acest moment există semne de întrebare legate de competența executivului de a numi consuli generali, având în vedere că guvernul este interimar și are dreptul de a se ocupa doar de gestiunea curentă a problemelor.

Acest lucru a fost semnalat și de premierul desemnat Ludovic Orban, care a declarat că după ce a trecut moțiunea de cenzură, în ministere se organizează concursuri astfel încât „politrucii PSD” să rămână pe funcții. De asemenea, Orban a spus că în Guvern se semnează contracte care angajează la cheltuieli ce nu pot fi suportate.

Președintele PNL susține că România trebuie să aibă cât mai repede un nou Executiv „pentru a elibera cât mai rapid sediul Guvernului, sediile ministerelor.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL