Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul PSD de la Zimnicea, bani de la Guvernul PNL pentru un drum din Teleorman

Friday, 17 July 2020, 18:53 Sursă: Realitatea.NET

Drumul care leagă Zimnicea de Alexandria arată deplorabil. Primarul PSD din Zimnicea, Petre Pârvu, spune că modernizarea șoselei a fost o prioritate a administrației însă s-a lovit de refuzurile de la București.

„În ultimii trei ani, Primăria Zimnicea și-a intensificat eforturile de a obține sprijinul de la București pentru reabilitarea Drumului Național 51, care se află într-o stare avasată de degradare, în condițiile în care este cel mai des folosit de locuitorii orașului pentru a ajunge în municipiul Alexandria. Solicitările au primit răspuns pozitiv abia acum”, potrivit unui comunicat transmis de Primăria Oraşului Zimnicea.

Solicitările au primit răspuns pozitiv abia acum, a precizat primarul, toate demersurile fiind respinse în trecut, indiferent de partidele care au ajuns la putere. Din 2016 până la finele lui 2019, La Palatul Victoria s-a aflat chiar PSD, partidul din care face parte Pârvu.

„În urma întânirilor cu prietenul meu, domnul Cristian Barbu - Secretarul General adjunct al Guvernului, în sfârșit această doleanță a comunității a fost auzită, fiind aprobată reabilitarea DN51 Zimnicea - Alexandria. Îi mulțumesc pentru implicare și pentru sprijinul acordat comunității noastre”, a transmis primarul orașului, Petre Pârvu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL