Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Prezentatoarea de la "Insula Iubirii" si X Factor s-a sinucis! Emisiunea a fost anulata

Monday, 17 February 2020, 06:22 Sursă: Realitatea.NET

 Caroline Flack a fost gasita fara suflare in propriul apartament, sambata. Desi era programata spre difuzare emisiunea "Insula Iubirii" pe care ea o prezenta, televiziunea a decis sa nu publice doua episoade care ar fi fost programate pana acum.

Cunoscuta prezentatoare tv Caroline Flack a murit sâmbătă, la vârsta de 40 de ani, potrivit unui comunicat al familiei. Ea a activat aproape 20 de ani în showbiz. Primele indicii indică faptul că prezentatoarea s-ar fi sinucis.

Trupul lui Caroline Flack a fost găsit în apartamentul său din Londra. În urmă cu câteva săptămâni ei îi fusese interzis să se mai apropie de iubitul ei, pe care îl agresase. Cu toate acestea, potrivit Daily Mail, ea încercase totuşi să-l contacteze pe acesta vineri, pe Instagram. Caroline Flack primise interdicţie să se mai apropie de iubitul ei, după ce în luna decembrie l-a lovit în cap cu o lampă. 

Caroline Flack era născută pe 9 noiembrie 1979 şi s-a remarcat după 2008, celebritatea sa explodând ca urmare a prezentării a numeroase show-uri de succes. Între 2008 şi 2010 a prezentat "Sunt celebru, scote.mă de aici", "The Xtra Factor", între 2011 şi 2013 şi, mai ales, "Insula Iubirii" (2015-2019) şi "X Factor" (2019).

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL