Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Peste 100 de percheziții în București și în 25 de județe. Prejudiciul, imens

Wednesday, 08 January 2020, 08:47 Sursă: Realitatea.NET

La data de 8 ianuarie 2020, polițiștii de investigare a criminalității economice efectuează 102 percheziții domiciliare și pun în aplicare 15 mandate de aducere.

Activitățile se desfășoară în județele Olt, Vâlcea, Prahova, Dâmbovița, Caraș-Severin, Călărași, Buzău, Ilfov, Brăila, Galați, Gorj, Hunedoara, Timiș, Tulcea, Cluj, Dolj, Alba, Constanța, Brașov, Argeș, Teleorman, Mehedinți, Ialomița, Arad și Giurgiu, precum și în București, la domiciliile unor persoane și la sediile unor societăți comerciale și instituții.

Acțiunea are loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, falsificarea de instrumente de plată, abuz în serviciu, fals intelectual, delapidare și instigare la abuz în serviciu.

Citește mai multe detalii pe realitateadegiurgiu.net!

Update: În județul Brăila s-au desfășurat două percheziții, în localitățile Vădeni și Unirea. Cele două instituții unde s-au desfășurat perchezițiile sunt, potrivit unor surse neoficiale, primăriile din comunele Vădeni și Unirea. În urma celor două percheziții din județul Brăila nu au fost puse în aplicare mandate de aducere.

Mai multe pe realitateadebraila.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL