Coronavirus - România: 182854 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PERCHEZIŢII în Argeş la suspecţi de evaziune fiscală

Monday, 19 December 2016, 08:15 Sursă: REALITATEA.NET

La această oră, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale - I.G.P.R., efectuează 7 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş, la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, efectuează 7 percheziţii la domiciliile unor persoane şi sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale din judeţele Argeş.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2007 - 2010, administratorii unei societăţi comerciale din Ştefăneşti, judeţul Argeş, cu ocazia construirii unor imobile, ar fi evidenţiat în actele contabile cheltuieli fictive reprezentând prestări de servicii şi achiziţii de materiale de construcţii, în valoare de 2.000.000 lei

Prejudiciul creat prin săvârşirea infracţiunii este de 800.000 de lei, reprezentând impozit pe profit şi TVA.

Patru persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL